Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Сегодняшний день уникален и никогда не вернется"
Страхование

 


Финансовые показатели
СК “Юпитер Vienna Insurance Group” подвела итоги первого квартала 2014 года
29.08.14

ПрАТ СК “Юпітер Vienna Insurance Group” впевнено продовжує розвиватися, зберігаючи стабільність та забезпечуючи всі гарантії, незважаючи на політичну та соціально-економічну ситуацію в країні. За підсумками діяльності в І півріччі 2014 року страхові премії компанії збільшились на 34%, що значно перевищило тенденцію українського ринку страхування життя.

«Успіхи компанії – це результат ефективної командної роботи. З початку року в компанії відбулась низька кадрових змін, було проведено ряд ефективних навчальних заходів, в
материалы в тему:
тому числі стратегічних сесій. Це дозволило активізувати існуючі та віднайти нові ресурси. Важливим фактором також є високий рівень диверсифікації клієнтського портфелю, зокрема за рахунок частки фізичних осіб. Як результат, у надскладних умовах, на фоні спаду українського ринку страхування, СК «Юпітер» продовжує впевнено зростати та розвиватися, адже наші послуги і потреба в них виходить за рамки тимчасових труднощів», - прокоментував Руслан Васютін, Голова Правління ПрАТ СК «Юпітер Вієнна Іншуранс Груп».

Багато років поспіль СК «Юпітер VIG» бере участь в проекті ЛСОУ «Відкрите страхування» та прозоро демонструє результати своєї діяльності. У першому півріччі поточного року за темпом приросту страхових платежів компанія увійшла в 3-ку лідерів та посіла почесне третє місце.

ПрАТ СК "Юпітер Вієнна Іншуранс Груп" надає послуги зі страхування життя починаючи з 1999 року. Компанія працює згідно ліцензії Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України: серія АВ №499990 від 04.06.2010 р. Строк дії - безстроковий.

В своїй роботі Компанія спирається на надійне плече Vienna Insurance Group Wiener Städtische Versicherung AG, акціонера, лідера страхового ринку Центральної і Східної Європи. Цей визнаний професіонал, знаний в усій Європі, слугує гарантом надійної та відкритої діяльності ПрАТ СК «Юпітер Вієнна Іншуранс Груп».


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.