Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Жизнь слишком коротка, чтобы каждый день заниматься нелюбимым делом"
Страхование

 


События в мире страхования
На СК «Доминанта» осуществлена информационная атака
20.10.14

У середу, 15 жовтня, одночасно в кількох інтернет-виданнях був опублікований однаковий за змістом матеріал, але під різними заголовками, — стосовно обрання СТ «ДОМІНАНТА» як страховика пасажирів Львівською, Оденською, Придніпровською й Південною залізницями.

Серед інтернет-ресурсів, які розмістили статтю, — «Наші гроші», «Тиждень.ua», «Експрес онлайн» та «Економічна правда».

Кричущі заголовки, однаковий текст і відверто «притягнуті» аргументи стосовно СТ «ДОМІНАНТА» ми розцінюємо як інформаційну атаку. Поява цього
материалы в тему:
тексту зранку 15 жовтня на зазначених ресурсах має ознаки замовного матеріалу, направленого на псування ділової репутації страхового товариства.

Вигадані «факти», неправдива інформація щодо самого тендеру на страхування пасажирів «Укрзалізниці», а також заголовки, підтвердження яким так і не наведено в тексті, свідчать про низький професійний підхід до роботи зі сторони тих, хто погодився розмістити такий матеріал. Примітно, що в жодному із перерахованих інтернет-видань не зазначений автор тексту.

Єдина правда в цих матеріалах — ТДВ «СТ «ДОМІНАНТА» виграла 6 із 10 лотів, але це відбулось у чесному та прозорому тендері «Укрзалізниці».

Усе це ми виклали в офіційних листах до перерахованих ЗМІ й вимагаємо спростувати неправдиву інформацію.

ТДВ «СТ «ДОМІНАНТА» готова захищати свою ділову репутацію в судовому порядку.

Нагадаємо, що тендер, у якому брала участь ТДВ «СТ «ДОМІНАНТА», був відкритий, а його результати оголошували в присутності представників ЗМІ. Тендер відбувся саме в такому форматі завдяки чималим зусиллям усього небайдужого страхового ринку й у тому числі Ліги страхових організацій України (ЛСОУ). Об’єднання зусиль страхового ринку дало можливість знайти порозуміння з «Укрзалізницею». І ми вдячні їм за це.

Крім того, у серпні директор ТДВ «СТ «ДОМІНАНТА» Олексій Рум’янцев під час зустрічі з журналістами повідомив про початок роботи щодо залучення нових акціонерів до страхового товариства.

Тоді ж Олексій Олегович відповів на всі питання журналістів, стосовно процедури й етапів проходження угоди, а також пообіцяв розкрити інформацію про акціонера після завершення угоди, що й буде зроблено.

ДОВІДКА

Сьогодні в ТДВ «СТ «ДОМІНАНТА» працює близько 400 співробітників. Компанія заснована в 2007 році, діє на підставі 32 ліцензій, пропонуючи клієнтам понад 100 програм страхування.

ТДВ «СТ «ДОМІНАНТА» має розгалужену мережу представництв у всіх регіонах України: 24 дирекції та понад 250 точок продажів.

ТДВ «СТ «ДОМІНАНТА» є асоційованим членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, членом Агрострахового пулу.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.