Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Чем больше мы учимся и растем, тем больше наше стремление к учебе и росту"
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ приняла участие в Национальном форуме по поддержке экспорта
29.04.16

27–28 квітня в Києві ТПП України проводить ІІ Національний форум з підтримки експорту «Відкриваємо країни. Об’єднуємо бізнес». Захід та Гала-сесію «Проведення ефективних економічних перетворень в Україні як запорука успішної підтримки національного товаровиробника та збільшення українського експорту» відкрив Геннадій Чижиков, Президент ТПП України. Учасники форуму заслухали лист-Привітання від Прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Серед основних тем роботи форуму — посилення українського експорту — вектор розвитку національної економіки та реалізації зовнішньоекономічної
материалы в тему:
політики, фактори, що стримують розвиток експорту, синхронізація роботи влади та бізнесу з підтримки експорту та ін. Спікерами з цих питань виступили Голова Державної регуляторної служби України Ксенія Ляпіна, голова правління Німецької спілки адвокатів в Україні Вольфрам Ребок, заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України – торговий представник України Наталія Микольська, радник прем’єр-міністра України Валерій Пятницький, голова Ради підприємців при КМУ Леонід Козаченко, головний радник заступника керівника Генерального директорату Європейської Комісії з питань торгівлі Єва Синовієк та інші.

Президент Ліги страхових організацій України Олександр Філонюк виступив модератором панельної дискусії «Фінансові інструменти підтримки бізнесу для успішного ведення зовнішньоекономічної діяльності». Обговорювались питання необхідності зниження ставок для банків і компаній, що експортують продукцію з високою доданою вартістю; доступності фінансування як необхідної умови участі в міжнародних тендерах і реалізації експортних контрактів; партнерства з банками; міжнародні комерційні договірні програми підтримки бізнесу і бізнес-моделі для виходу на нові ринки для товарів і послуг та ін.

В рамках дискусії «Фінансові інструменти підтримки бізнесу для успішного ведення зовнішньоекономічної діяльності» виступили Руслан Демчак, заступник голови Комітету ВРУ з питань фінансової політики та банківської діяльності; Олег Чурій, заступник голови НБУ; Дмитро Носов, радник міністра економічного розвитку і торгівлі України; Езікель Гусовскі Лізаррага, старший радник щодо спрощення процедур торгівлі, ITC; Ольга Целуйко, головний редактор видавництва «Баланс». Також в дискусії взяли участь Юлія Носова, заступник Голови Правління ПрАТ «СК «Український страховий капітал»; Борис Соболєв, головний радник Голови Правління АТ «Укрексімбанк» та Максим Марущак, заступник начальника Управління корпоративного бізнесу АТ «Укрексімбанк». Учасники дискусії наголосили на проблемах та розглянули коло питань, пов’язаних з фінансовою підтримкою і просуванням товарів та послуг українських підприємств – експортерів на ринки іноземних країн, що сприятиме диверсифікації експорту, збільшенню кількості робочих місць на підприємствах – експортерах, в цілому – модернізації економіки, забезпечення її сталого та поступового зростання.

Національний форум з підтримки експорту започаткував принципово нову українську платформу для ефективного діалогу та налагодження більш тісних контактів і співпраці між представниками влади, бізнесу, фінансової сфери України та міжнародного ділового співтовариства. Основою метою Форуму є сприяння українському експорту і залучення інвестицій в українську економіку.

У Форумі взяли участь близько 500 представників українських підприємств-експортерів, десятки іноземних імпортерів, члени Уряду України та представники зарубіжних органів влади, представники ЄС, дипломатичних місій, акредитованих в Україні, експерти у сфері зовнішньоекономічної діяльності, інвестицій, кредитування, банківської справи, страхові організації, а також інші провідні експерти, чисельні бізнес-делегації із Китаю, країн Європейського Союзу, Африки, СНД тощо.


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.