Новости Статьи Обучение Термины Компании Банковские металлы
Новости

Все новости >>>

 

Мнение профессионала
В шаге от доверия. Что изменится для клиентов на рынке страховых услуг

Если для европейцев страховать свое имущество, жизнь или здоровье так же естественно, как дышать, то в Украине ситуация другая. Доверять страховщикам граждане все еще не спешат, выбирая из всего разнообразия страховых услуг преимущественно медицинское или автострахование. Новый закон о страховании коренным образом меняет рынок страховых услуг. Какие перспективы он открывает для потребителей и станут ли украинцы больше доверять страховщикам?

Ольга Шумик: директор Департамента методологии регулирования деятельности небанковских финансовых учреждений НБУ
Правило успеха
"Мы всегда можем научиться чему-то новому и вырасти"
Страхование

 


Страховые объединения
ЛСОУ приняла участие в форуме трансформации системы здравоохранения
29.01.21

28-29 січня 2021 року відбувся ІV-й онлайн Форум «Програма медичних гарантій: дев’ять місяців», під час якого національні та міжнародні експерти, очільники профільних відомств та міністерств зосередились на найбільш чутливих питаннях трансформації системи охорони здоров’я.

В рамках програми першого дня учасники заслухали інформацію щодо трансформації системи охорони здоров’я, реалізації Програми медичних гарантій 2020 за 9 місяців, проектів національних та міжнародних партнерів,  бюджету охорони здоров’я України та ПМГ 2021, стану та перспектив розвитку медичної освіти та
материалы в тему:
лікарського самоврядування в Україні.

Тему: «Медичне страхування в Україні – перспективні сценарії розвитку» висвітили Сисоєнко Ірина, медичний юрист, Радник Міністра охорони здоров’я, народний депутат VIII скликання ВРУ та Тетяна Бутківська, Голова Комітету Ліги страхових організацій України з питань медичного страхування.

Під час свого виступу Тетяна Бутківська проінформувала учасників про динаміку основних показників добровільного медичного страхування за двадцять років, його долю в структурі фінансування системи охорони здоров’я та  акцентувала увагу на кроках, необхідних для стимулювання розвитку медичного страхування в Україні.

Голова Комітету ЛСОУ також зазначила, що українці витрачають на лікування із власних кишень 200 мільярдів гривень на рік і ці витрати мають бути легалізовані, через систему медичного страхування, як це відбулося в розвинених краінах світу.

«Медичне страхування – дієвий інструмент захисту здоров’я та економічних інтересів людини в сучасних умовах. Це дасть мультиплікований ефект: з розширенням бази оподаткування, з’явиться ресурс для збільшення фінансування медицини, і водночас механізми контролю якості медичних послуг. І головне, Украіна уникне загрози тотальної медичної бідності, яка загострилася з пандемією Covid-19″, — наголосила Тетяна Бутківська під час Форуму трансформації системи охорони здоров’я.

29 січня в рамках Форуму на обговоренні були теми: «Трансформація та розвиток мережі закладів охорони здоров’я на регіональному рівні. Роль Держави, власника та керівника медзакладу», «Міжмуніципальне співробітництво (ММС) у формуванні локальної лікарняної мережі. Досвід пілотного проекту», «Контроль якості та об’єму наданих медичних послуг. Оцінка ефективності мережі закладів охорони здоров’я. Використання сучасних програмних рішень».


Финансовый навигатор TRISTAR.com.ua




Если вы обнаружили ошибку на этой странице, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter.
Темы
Финтех
Аграрная сфера
Чемпионат по страхованию
Страховые объединения
Интересное в страховании
Страхование жизни
Автострахование
Медицинское страхование
Страхование рисков
Агрострахование
Страхование имущества
Страхование туристов
Страхование и банки
Мошенничество в страховании
Пенсионные фонды
Обзор рынка страхования
Мнение профессионала
Интервью
Руководители: о личном
Подкасты
Исследование
Перестрахование
Страховые брокеры
Страховые компании
Слияния и поглощения компаний

Все темы >>>
Рассылка

Анонсы | Подкасты | Акции | Реклама | Песочница | Партнеры | О нас | Правовая информация

Страховой каталог INS.ORG.RU Rambler's Top100 Система Orphus
©2007-2024 TRISTAR.com.ua - твой финансовый навигатор!
© При полном или частичном использовании информации прямая гиперссылка на сайт TRISTAR.com.ua обязательна.